Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار فاروج گفت: شرایط جوی مانع راه اندازی (بی تی اس) روستای قوشخانه و شیرغان شده که به شرط مساعد شدن هوا تا پایان تعطیلات نوروزی این دو طرح به بهره برداری می رسد.

«ابوالحسن نجفی» به خبرنگار خبرگزاری شبستان در فاروج گفت: وعده ما به مردم  راه اندازی 9 سایت بود که از این تعداد پیش از سال نو، 5 دکل نصب و سه سایت آماده بهره برداری شد و با برطرف شد مشکل فنی روستای زینکانلو، تا پایان اردیبهشت ماه رسیدن به شاخص 98 درصدی در این حوزه محقق می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

فرماندار فاروج گفت: برخورداری روستای ریزه از پوشش تلفن همراه که در شمار این روستاها بوده در گرو انجام حفاری است که از سوی پیمانکار باید انجام شود.

 

 

وی افزود: اجرای طرح روستای زینکانلو هم با برطرف شدن مشکل فنی بعد از تعطیلات نوروزی انجام می شود.

 

 

فرماندار فاروج با اشاره به اینکه در روستاهایی مثل تبریان، قلعه صفا و خسرویه نقطه های کور داریم، گفت: تا پایان خرداد ماه امسال علاوه بر  برخورداری از اینترنت، استفاده از نسل چهارم آن هم در دستور کار است.

 

 

تا پیش از این از 59 روستای بخش مرکزی فقط 23 روستا دارای پوشش تلفن همراه بود که از این تعداد 11 روستا از خدمات اینترنت بهره می بردند.

 

 

در بخش خبوشان هم از 23 روستا، فقط روستای قلعه صفا از پوشش تلفن همراه محروم  است و سه روستا در این بخش از اینترنت همراه اول و چهار روستا از اینترنت (ای دی اس ال)  محروم است.

 

 

پایان پیام/640

منبع: شبستان

کلیدواژه: دکل مخابراتی نصب دکل مخابراتی شهرستان فاروج روستاها تا پایان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۳۸۰۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۶۵۰ روستای کردستان تحت پوشش گاز طبیعی قرار گرفتند

احمد فعله گری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به صعب‌العبور بودن مسیر مناطق روستایی مرزی و کوخ‌نشین استان اظهار کرد: علیرغم سختی مسیر و کوهستانی بودن آن کار گاز رسانی به روستاها انجام شد.

وی در مورد کل تعهدات سال ۱۴۰۲ در بخش‌های مختلف بیان کرد: در سال گذشته کل تعهدات اشتراک پذیری ۱۸ هزار و ۱۰۰ مورد بوده که با بررسی عملکرد در سال گذشته و تا پایان اسفند ماه مازاد برسقف تعهدات، اشتراک پذیری شهری و روستایی صورت گرفته است‌.

وی عنوان کرد: در مدت یاد شده ۲۳ هزار و ۱۱۶ اشتراک پذیری جدید انجام شد که درصد پیشرفت در این بخش ۱۲۸ درصد و بیش از ۴۱۴ کیلومتر شبکه گذاری در بخش پروژه‌های شهری و روستایی انجام شده که این میزان بدون افزایش و عدول از سقف بودجه مصوب عمرانی انجام شده است.

فعله گری با اشاره به اینکه از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا پایان اسفند ماه ۳ میلیارد و ۶۹۶ میلیون متر مکعب در سطح استان مصرف گاز طبیعی داشته‌ایم، گفت: در حال حاضر این استان دارای ۶۳۰ هزار و ۲۹۲ مشترک گاز در بخش‌های مسکونی، تجاری و صنعتی است که تعداد ۴۵۰ هزار و ۹۹۷ مشترک شهری و ۱۷۶ هزار و ۵۵۶ مورد روستایی و ۲ هزار و ۷۳۹ مشترک صنعتی است.

وی با بیان اینکه جمعیت استان کردستان بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر است، تصریح کرد: با تلاش‌های انجام شده به منظور بهره مندی هر چه بیشتر مردم از این عامل انرژی، هم اکنون بیش از ۳۰۰ هزار و ۱۳ علمک در سطح استان نصب شده است.

مدیرعامل شرکت گاز کردستان تصریح کرد: از تعداد علمک‌های نصب شده در استان، ۱۵۸ هزار و ۶۹۶ مورد در شهرها و ۱۳۹ هزار و ۸۰۴ مورد در روستاها و ۱۵۱۳ علمک برای واحدهای تولیدی و صنعتی نصب شده است.

وی اظهار کرد: میزان شبکه گذاری در این استان ۱۳ هزار و ۲۶۴ کیلومتر است که بیشتر این شبکه گذاری‌ها در روستاهای استان اجرا شده است که ۹ هزار و ۳۷۳ کیلومتر در سطح روستاها و ۳ هزارو ۱۰۵ کیلومتر در سطح شهرها و ۷۸۶ کیلومتر برای واحدهای تولیدی و صنعتی شبکه گذاری شده است.

فعله‌گری در مورد عملکرد شرکت گاز استان کردستان در بخش نصب انشعابات در سال ۱۴۰۲ نیز بیان کرد: در سال گذشته یکی از اهداف استراتژیک نصب ۵ هزار علمک بود که شرکت گاز استان کردستان با نصب ۷ هزار و ۷۷۶ علمک عملاً پیشرفت ۱۵۶ درصدی داشت و در بخش ظرفیت سازی برای صنایع که هدف آن ۱۰ هزار متر مکعب در ساعت بوده که با ظرفیت سازی ۲۵ هزار و ۲۱۶ متر مکعب در ساعت پیشرفت ۲۵۲ درصدی نمایان می‌شود.

فعله گری در مورد اهداف سال ۱۴۰۳ گفت: با توجه به منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) که سال جدید را سال جهش تولید با مشارکت مردم نام گذاری فرمودند و در راستای تحقق بخشیدن شعار سال، گازرسانی به ۴۰ واحد تولیدی و صنعتی در استان کردستان را در دستور کار داریم.

وی گفت: با توجه به معین بودن استان کردستان در استان هرمزگان با تمام توان و قدرت در نظر دارد ۲ شهر فارغان و احمدی سرگز، ۱۰۰ روستا و ۶۵ واحد تولیدی و صنعتی را به شبکه سراسری وصل نماید.

کد خبر 6097867

دیگر خبرها

  • بهره‌مندی ۵۸۰ خانوار روستایی خراسان جنوبی از اینترنت پرسرعت
  • هزار و ۶۸۳ نقاط در استان کردستان تحت پوشش گاز طبیعی
  • ۱۶۰۰ روستای کردستان از ارتباط پایدار و با کیفیت برخوردار هستند
  • ۱۶۵۰ روستای کردستان تحت پوشش گاز طبیعی قرار گرفتند
  • جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج اعلام شد
  • اعلام جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج ایرانی
  • جاری شدن سیل در روستای نوروزی خوشاب 
  • جاری شدن سیل در روستای «قلعه صفا» فاروج
  • آغاز ساخت ایستگاه مخابراتی احمد آباد-جوزار بویین میاندشت
  • ادامه بارش ها در کرمانشاه